RETURNERING

FORTRYDELSESRET - 30 DAGES RETURRET

Når du handler online på www.ruedefemme.dk har du 30 dages fortrydelsesret. Din returret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere varer bestilt i én ordre, men leveres separat, eller et produkt, der kommer i flere partier, kører perioden fra modtagelsen af det sidste produkt. 

Hvordan returnerer jeg?

Ønsker at du returnerer varer skal du udfylde den vedlagte returformular. 

For kunder bosat i Danmark har du to muligheder for returnering:
1) Bruge den vedlagte returlabel. Ved brug af vedlagt returlabel fratrækkes der 60 kr. fra det beløb der refunderes.
2) Selv købe en returlabel og returnere varerne til følgende adresse: PBO A/S,
Brunbjergvej 5, 8240 Risskov, Danmark

For kunder bosat i Østrig, Belgien, Tjekkiet, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Irland, Italien, Litauen, Luxembourg, Holland, Polen, Portugal, Spanien og Sverige:
- Du skal selv købe en returlabel og returnere varerne til følgende adresse:
PBO A/S, Brunbjergvej 5, 8240 Risskov, Danmark

For kunder bosat i Norge, UK, Schweiz:
- Du skal selv købe en returlabel og returnere varerne til følgende adresse:
PBO A/S, Brunbjergvej 5, 8240 Risskov, Danmark
- Bemærk at alle gældende importafgifter på returneringer fra lande uden for EU vil medføre en opkrævning på 20€

Vigtig information vedrørende din returnering

Du skal selv sørge for varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken / varerne, indtil vi modtager den. Så behold postkvittering og tracking-nummer. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt COD.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får udbetalt det beløb tilbage, du har betalt til os ved købet. Beløbet overføres altid til samme betalingsmiddel som du betalte købet med. 

Bemærk: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis produktet er forringet, fordi du f.eks. har taget varen i brug eller produktet er beskadiget, mens du var ansvarlig for det. Du er ansvarlig for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, varen fungerer på. Hvis varens værdi er forringet, fratrækker vi værdiforringelsen fra købesummen, som du har betalt for varen, inden du får købesummen tilbagebetalt.